Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we uw ipadres 54.164.198.240 op.
Het kan zijn dat het bericht pas zichtbaar wordt na beoordeling.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
93 berichten.
Truus v d Heuvel schreef op 16 december 2018 om 19:49:
Voor de derde keer met Lopus- zeg Bianca- op pad. Hoe heerlijk kan het zijn ons grijze landje in november voor 10 dagen te verruilen voor twee prachtige eilanden: Tenerife en la Gomera. Heerlijk wandelweer, lekker pittige, afwisselende tochten, vaak in korte broek. Nog niet eerder gedaan? Kies dan voor het nieuwe jaar een van de reizen van Lopus! .
Frank schreef op 9 december 2018 om 21:53:
Tenerife en La Gomera van 17-10-2018 tot 26-10-2018. 2 heel mooie tochten gemaakt op Tenerife waarvan een met heel veel wind om de Teide heen ( de hoogste berg van Tenerife). Daarna op maandag met de boot naar La Gomera, mooi om s,avonds daar aan te komen met al die lichtjes. vanaf dinsdag 6 uiteenlopende tochten gemaakt, een mooie tocht waarbij je op de hoogste berg van La Gomera rondom de andere eilanden kon zien ( Grand Canaria was helaas net niet te zien ) meestal met goed weer en met vele vergezichten, leuke lunch pauzes gehad en s,avonds heerlijke diners. de wandelingen zijn pittig maar zeker goed te doen, een gezellige groep en natuurlijk Bianca die alles weer tip top georganiseerd had.
Frank Zonneveld schreef op 9 december 2018 om 21:33:
Mallorca van 21-10-2018 tot 28-10-2018 Een fantastisch eiland, een grandioze logeer locatie en een super reisbegeleiding. Het weer was goed, 27 gr. en elke dag een strakke blauwe lucht, we hebben elke dag gewandeld door bossen, langs dalen en natuurlijk de bergen. De laatste dag ( zaterdag )regende het pijpenstelen en zijn we met z,n allen naar Palma geweest en hebben ondanks de regen genoten van deze mooie stad. Carolien, heel erg bedankt voor jouw goede zorgen.
Els schreef op 7 december 2018 om 10:00:
Enorm genoten van Gomera & Tenerife. Wat een bijzondere natuur en prachtige uitzichten. Bianca weet voor elk weertype een passende wandeling. Zo stonden wij met strakblauwe lucht op het hoogste punt van Gomera met uitzicht op de Teide (met Sneeuw!) op Tenerife. En liepen met drizzle-regen in een sprookjesbos met baardmossen en vreemde varens. Echt een aanrader deze reis.
Carlien schreef op 18 november 2018 om 20:03:
Van 13 tot 20 oktober in het mooie Alpugarras geweest. Dat het weer in de bergen zomaar kan omslaan,is deze week wel bewezen! Op zaterdag aankomen met zon en 28°, op zondag nat tot op de onderbroek van de regen,en op donderdag sneeuw!!! We woonden op een prachtige plek,met zeer comfortabele appartementen, waar we elke ochtend buiten hebben kunnen ontbijten. De wandelingen, onder leiding van Bianca en Marie-José, waren wéér ( 3e keer mee met Lopus) prachtig, over leistenen paadjes, door rivierbeddingen en naaldbomenbossen. Langs schapen/geitenkuddes, steile afgronden en idyllische witte Andalusische dorpjes. Kortom, het was weer Genieten met een hoofdletter!
Pascal Stark schreef op 23 augustus 2018 om 16:46:
Genoten van een mooie,pittige uitdagende wandeltocht in Galicië en Portugal. Met een leuke groep, met z,n allen veel plezier gehad. Goed begeleid en verzorgd door Bianca en Marie Jose.
Bep en Dik schreef op 16 augustus 2018 om 21:16:
Wat hebben we genoten van onze 2e wandelreis met Lopus van 2 tot 2 augustus naar Galicië en Portugal. De begeleiding door Bianca en Marie Jose was geweldig. Prachtige wandelingen met af en toe flink afzien! Maar de sfeer in de groep was heel fijn, veel gelachen en fijne gesprekken, kortom een prachtige reis waar we met heel veel plezier op terug kijken.
Nelleke schreef op 1 augustus 2018 om 19:48:
Van 9 tot 16 juli een week gewandeld in de Spaanse Pyreneeën: een prachtig, ruig en groen gebied. Het was een fantastische week met mooie wandelingen waarbij ook de wat fanatiekere wandelaar prima aan zijn/haar trekken kwam De kers op de taart was de driesterrenwandeling, een geweldige ervaring. Bianca en Marie-José, bedankt voor deze hele leuke week!
Jeroen schreef op 29 juli 2018 om 13:37:
Lammergieren cirkelen statig boven onze hoofden, een gems klautert langs een bergkam en een aantal wandelaars zoekt verkoeling in een rimpelloos bergmeertje, terwijl andere leden van de groep de overweldigende natuur in zich opnemen ... zomaar een moment uit een van de wandelingen die wij eind juli met Lopus maakten in de mooiste natuurgebieden van het Noord-Spaanse Asturië. Dankzij de tomeloze inzet van Bianca, gesecondeerd door Godelieve, klopte alles aan deze wandelreis door de Picos de Europa en de Somiedo: de transfers, de sfeervolle accommodatie in Mestas de Con, de maaltijden vol heerlijke lokale gerechten, het aangename gezelschap én natuurlijk de fantastische wandelingen door de ongerepte en overweldigende natuur. Een absolute aanrader! Jeroen
Anneke v Hes schreef op 23 mei 2018 om 09:01:
In de week van 6 tot 13 mei heb ik mijn eerste groepsreis gemaakt naar Mallorca. Best spannend ,vooral in wat voor groep kom je terecht. Ik kan niet anders zeggen dat ik mij erg op mijn gemak heb gevoelt. Als nog beginnende wandelaar hebben zij ervoor gezorgd met Bianca en Ria dat ik het volbracht heb. Mallorca is een mooi wandel eiland, met ruige stukken. Goede accommodatie ,lekker gegeten . Ben enthousiast geworden . Voor herhaling vatbaar.
Astrid schreef op 22 mei 2018 om 14:03:
Ik kan onderstaande berichten van Sylvie, Madelon en Carlien alleen maar bevestigen. Ik heb ontzettend genoten van de wandelvakantie op Tenerife en La Gomera. Fantastische natuur, schitterende maar wel pittige wandelingen, goede accomodaties en heerlijk gegeten. De sfeer binnen de groep was ook heel goed. Veel gelachen maar ook zeer betrokken en behulpzaam op momenten dat dat nodig was. Ik zou zo weer met ze weg willen gaan op wandelavontuur. De begeleiding van Bianca en Caroline was in alle opzichten top. Ook zeer behulpzaam en betrokken. Ik ga vast en zeker nog een keer met Lopus wandelvakanties mee.
Sylvie schreef op 25 april 2018 om 17:21:
Ook ik heb genoten van de reis naar Tenerife en La Gomera afgelopen maart. Het licht en het landschap zijn op deze Canarische eilanden prachtig. Bianca en Carolien hebben ons getracteerd op een goed georganiseerde en ontspannen vakantie. Ik kan morgen weer!
Madelon Kerkhoven schreef op 15 april 2018 om 14:11:
Nu de lente ook is begonnen in Nederland, komen alle herinneringen weer terug van de wandelvakantie op Tenerife en Gomera. Wat een prachtige reis. Een goeie start met twee mooie wandeltochten op Tenerife, in een schitterende accommodatie, daarna de boottocht naar Gomera met haar prachtige ongerepte natuur, steile wandelpaden, uitzichten over zee, diepe kloven. Boven in de bergen wandelden we soms in de wolken en kou om daarna weer terug te keren naar de comfortabele warmte in Valle Gran Rei. We logeerden in grote appartementen aan het zwembad, vlakbij de strandjes, haventje, eettentjes en gezellige winkeltjes. Een fijne groep onder aanvoering van twee heel ervaren begeleiders Bianca (eigenaar van Lopus) en Carolien. O ja, het eten....... verrukkelijk!
Carlien Rowel schreef op 29 maart 2018 om 19:47:
Net terug van een heerlijke wandelvakantie op Tenerife en La Gomera. Veel afwisseling :Van bovenop El Teide (3600 mtr met de berglift omhoog) met prachtige rondwandeling, naar drankje op het strand in een paar uur tijd! Met de boot naar La Gomera, een prachtig tropisch eiland vol palmbomen en mooie uitzichten. Pittige klauter partijen en lastige afdalingen, van lopen in de mist, wind en heerlijke warme zon, naar liggen bakken bij het zwembad. Een fijne kleine groep, goede begeleiding (Bianca, eigenaresse van Lopus en Carolien haar top rechterhand), mooie huisvesting en heerlijk eten!!! Kortom, zoek je een kleinschalige, goed georganiseerde, pittige wandelreis in de zon; Tenerife-La Gomera is de juiste keuze!
Truus van den Heuvel schreef op 24 februari 2018 om 14:23:
Nu een week terug van Cabo de Gata is het nog steeds nagenieten van deze fantastische reis. Ik heb er veel energie van gekregen, daar kan ik voorlopig mee vooruit!
Godelieve schreef op 20 februari 2018 om 18:35:
Het was weer een heerlijke wandelweek in Cabo de Gata. Geweldig mooi weer, alles stond al in bloei, fijne groep deelnemers en natuurlijk Bianca die alles geweldig organiseert. Het wandelingen, het vervoer en het lekkere eten!! De afwisselende wandelingen in de bergen en aan de kust maken deze reis een must voor iedereen die van wandelen houd.
Margreet Schaaf schreef op 20 februari 2018 om 14:54:
Cabo de Gato? Nooit van gehoord....,maar het schijnt het droogste en zonnigste gebied van Spanje te zijn...Een heel aantrekkelijke bestemming dus om de natte en sombere winter in Nederland even te ontvluchten. En het was een juiste keuze! wat heb ik genoten tijdens de heerlijke februariweek jl. Prachtige wandelingen, lekker eten, een leuke groep en een fijne reisleiding : wat gedaan moest worden werd gedaan, maar niet heel nadrukkelijk aanwezig. En om 's ochtends vanuit je bed direct op je terras van de zonsopgang boven zee te kunnen genieten....,mooier kun je het toch niet krijgen! Kortom, alles klopte deze week.
Ine Zautsen schreef op 17 januari 2018 om 17:46:
Gabo de Gata. Ik had er niet eerder van gehoord. Zoals 'beloofd "het zonnigste stukje Noord Europa in de kerstvakantie.Ontbijten op het terras in de zon, het was iedere dag mogelijk. De wandelingen zijn heel gevarieerd, al moet je er rekening mee houden dat het hier een droog, woest en dor landschap is. Maar dan is er altijd weer: de zee. De zee,waar je op kijkt of benden langs loopt.Bianca zorgde 's avonds voor een goede deal met een plaatselijk restaurant. Zo werd dit een culinaire wandelvakantie.Samen wandelen en eten in de kleine groep is fijn en zelf rijden hoefde niet. Bianca en Marie José reden ons naar het beginpunt van de wandeling.
Julia van Grinsven schreef op 16 januari 2018 om 22:19:
De laatste 10 dagen van 2017 heerlijk gewandeld op een zonnig La Gomera. Elke wandeling vanaf een andere plek, waardoor we volop konden genieten van andere vergezichten en het karakteristieke landschap. Peter is een perfecte reisleider én een prettige chauffeur, die elke ochtend zorgde voor een goed gevulde ontbijttafel en 's avonds steeds met zorg een ander restaurant voor ons had uitgezocht. Het was voor mij de eerste keer met Lopus, maar zeker niet de laatste
Marie-José Koot schreef op 9 januari 2018 om 13:50:
Een wintervakantie in de zon met enthousiaste wandelaars en interessante, gevarieerde routes door bergen en langs kustpaden. Hoe mooi kan de natuur zijn! Hoe fijn het gezelschap van gelijkgestemden! Wandelen met Lopus in het natuurgebied van Cabo de Gata is meer dan een verrassing! Ik zeg: doen!

Reacties gesloten