Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we uw ipadres 34.225.194.102 op.
Het kan zijn dat het bericht pas zichtbaar wordt na beoordeling.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
135 berichten.
eugenie heeft geschreven op 25 januari 2023 om 16:51
2 weken overwinteren in Cabo de Gata voelde als 4 weken. Prachtig weer, afwisselende wandelingen, klein groepje met lieve mensen, paella en dorade heerlijk vers buiten klaargemaakt, hippiedorpen, Marokkaans eten in Almeria, 3 koningenfeest in Las Negras, zonsopgang, Spaanse les met ´me, te, le´ ! Dank je wel Bianca, voor mij voelde het als thuiskomen.
Els S heeft geschreven op 23 januari 2023 om 17:40
Van 3 tot 17 januari 2023 verbleven wij in Las Negras en wandelden met Bianca. We hadden 2 heerlijke zonnige weken, met mooie wandelingen, lekker eten en verfrissende zwempartijen. De prachtige zonsopkomsten waren een cadeautje en het gezelschap erg gezellig…
Nini en Pieter heeft geschreven op 18 januari 2023 om 15:08
Dit jaar de jaarwisseling met de Lopus Wandelreis in Las Negras meegemaakt. Een ervaring, die naar meer smaakt. Mooie plek, in een rustig dorp, aan het strand met goed geoutilleerde appartementen. Maar vooral is de reis perfect georganiseerd. De wandelingen worden super begeleid. Het ontbijt en de lunch zijn goed geregeld. Alhoewel het avondeten voor eigen organisatie is, heeft Bianca altijd weer een goed idee, waardoor elke avond bijna de gehele groep gezamenlijk de avondmaaltijd gebruikt. De sfeer was heel goed en wij hebben aan deze reis goede herinneringen. Nini en Pieter .
Nel heeft geschreven op 10 januari 2023 om 18:58
Het was een top vakantie, wat heb ik genoten, een 8+ Fijne accommodatie, wandelingen, reisgenoten, gidsen, dorp, omgeving, eten etc. Enige minpunt is, ik had graag met de groep contact gemaakt op Schiphol voor af aan de reis Veel succes met het organiseren van mooie Lopus Reizen, ik zou wel naar La Gomera willen
Karin heeft geschreven op 5 januari 2023 om 08:49
Wat een feest om een week door te brengen in het prachtige natuurgebied Cabo de Gata & het kleine, levendige witte dorp Las Negras! Iedere ochtend met het hele gezelschap gezellig & goed ontbijten aan houten tafels met uitzicht op zee en daarna wandelen op maat. Daar is Bianca een ster in samen met haar 'assistent' Jolanda: logistiek vernuftige ophaalafspraken met busje en/of auto zorgen ervoor dat je voor zwaardere of lichtere wandelingen kunt kiezen met wel of niet zwemmen in zee en wel of geen terrasje na afloop. Op de dag van vertrek konden we op een naburige strandje nog genieten van een les bodybalance van Jolanda. Daarna richting Nederland; mentaal & lichamelijk opgeladen. Veel dank aan Bianca, Jolanda en Ineke!
lydia mentink heeft geschreven op 7 november 2022 om 16:51
Heerlijke week gehad in de Haute Provence; prachtig gebied, lekker eten, een heel mooi landhuis met echt goede bedden en ook nog heerlijk weer in oktober! Bianca liet ons weer de mooiste plekjes van de streek zien en het was erg gezellig.
Eva heeft geschreven op 1 november 2022 om 23:53
Eind oktober een week lang kunnen genieten van natuurgebied Cabo de Gata. Fijn dat je ervoor kunt kiezen om een keer een (zwaardere) wandeling in te korten of over te slaan en er voldoende tijd is voor een duik in zee. Goede sfeer, prettig appartementencomplex en prima verzorgd ontbijt en vervoer. Een aanrader!
Marly heeft geschreven op 24 oktober 2022 om 22:57
Een heerlijke week doorgebracht in Las Negras, Cabo de Gata, met onverwacht zomerse temperaturen voor half oktober met af en toe welkome wolkjes. Stoere wandelingen door een ruig landschap waarbij voor een minder getrainde bergwandelaar de mogelijkheid van dagdelen lopen uitkomst biedt. Het verzorgde sfeervolle appartement draagt bij aan het aangename verblijf met als extra het gezamenlijk ontbijten met de groep met uitzicht over zee. Dank aan de reisleider Roel met zijn aangename combinatie van zorgvuldige precisie en gezelligheid als ook aan mijn medewandelaars!
Irene heeft geschreven op 1 oktober 2022 om 19:07
Gisteren teruggekomen van de Toscane-Elba reis. Als je van veel variatie houdt tijdens je vakantie is deze reis een goede keuze. Het is een heel afwisselende rondreis met bezoek aan prachtige steden en stadjes en verblijf in leuke hotels. Wandelingen in het karakteristieke Toscaanse landschap met tot slot een 3 daags verblijf op het prachtige eiland Elba. Echt de kers op de taart! Dit alles wordt begeleid door een onvermoeibare Bianca. Ik heb erg genoten, dankjewel, Irene
Marjo heeft geschreven op 16 september 2022 om 21:18
In augustus ben ik meegegaan met de wandelreis Galicië/Portugal. We liepen langs de kust van Galicië, met fantastische uitzichten over zee. Ook de wandelingen in de bergen in Portugal waren heel mooi. De huisjes/hotels waren zeer sfeervol en ik heb erg lekker gegeten. Goede organisatie door Bianca en Hermien. Kortom superleuke vakantie en echt een aanrader.
silvie heeft geschreven op 12 september 2022 om 22:26
“Net terug van Galicië en Portugal en weer een heel mooie reis beleefd. Kleine groep, prachtige landschappen, aangename accommodaties en heerlijk lokaal eten. Voor herhaling vatbaar!
Tiane heeft geschreven op 12 september 2022 om 22:24
Het was een verrassende, afwisselende wandelreis. Helaas was het bij tijden erg warm, je hebt gelukkig hierop de tochten aangepast. Ik vond de tocht op Cies geen meerwaarde, het was erg druk. Ik had liever nog een kustpad gelopen. Ik kijk terug op een geweldige ervaring, het suddert nog door. Ik had wel een paar dagen nodig om weer te landen thuis. (goed teken)
annemarie heeft geschreven op 12 september 2022 om 22:22
veel dank voor jullie, gezellige, bijdrage aan de mooie reis en de organisatie, en zo. Was als vanouds, heel goed dus.
Netty Veltman heeft geschreven op 25 april 2022 om 14:54
Ik heb een geweldige vakantie gehad. O.l.v. Bianca Vet en de hulp van Petra van der Laan heb ik dagelijks gewandeld. Soms niet het hele traject maar grote delen daarvan. Bovendien was er yoga van Petra en Spaanse les van Bianca. De 7 andere dames waren prima gezelschap en dan hadden we ook nog geweldig weer.
Hanneke van der Sloot heeft geschreven op 23 december 2021 om 19:15
De winterreis naar Cabo de Gata is een aanrader. Twee weken in een authentiek Spaans verblijf. Je logeert daar echt tussen de bewoners van Las Negras. Bianca regelde voor de groep om de dag een heerlijk diner bij de lokale restaurants. Waar we altijd heerlijk een Spaans verrassingsmenu hebben gegeten. Het programma met wandelingen, in zee zwemmen, yoga, Spaanse les en elke dag beginnen met gezamenlijk koffie drinken op een terras met zeezicht, kon voor mij niet beter. Voor de wandelingen is er vaak ook nog een keus voor een wat pittigere wandeling of een wat kortere. Ruige natuur en mooie dorpjes. Door de verschillende onderdelen in het programma, heb ik ook met iedereen in de groep leuk contact kunnen maken. Ik heb ook genoten van de gezellige, ontspannen sfeer mede mogelijk gemaakt doordat iedereen per dag kon bepalen aan welke onderdelen deel te gaan nemen. Bianca en Petra nogmaals bedankt voor twee heerlijke vakantieweken en mij zien jullie zeker terug bij deze of een andere wandelreis van Lopus.
Gemma van Gorkum heeft geschreven op 29 november 2021 om 15:43
Overwinteren in Cabo de Gata is het grijze november weer een paar weken achter je laten en genieten van de Spaanse zon. Twee fantastische weken in Las Negras, een charmant klein dorpje zonder hoogbouw in het natuurpark Cabo de Gata. Mooie wandelingen met de mogelijkheid te kiezen voor kortere of langere variant. De wandelingen eindigden vaak bij een rustig baai waar je nog lekker kon zwemmen en/of na afloop gezamenlijk drankje drinken. Een gevarieerd programma met wisselend yoga op het dakterras, Spaanse les op het terras met uitzicht op zee, Gezamenlijk eten (klaar maken), lunchen, tapas eten, dagje Almería, massage of gewoon lekker een dagje ‘niks’. Kortom: voor herhaling vatbaar met dank aan Bianca, Petra en de groep voor de goede sfeer en gezelligheid.
Marijke Bakker heeft geschreven op 23 november 2021 om 16:17
Na een aantal wandelvakanties, gekozen voor 2 weken een relax wandelvakantie las Negras bij Bianca en Petra. Wat was dat heerlijk. Sochtends in het zonnetje yoga of spaanseles, nooit gedacht dat ik iedere ochtend met plezier “ja” zei. Ik had nl ieder moment het gevoel dat je kon kiezen. De wandelingen waren prachtig en 14 dagen geen 1 keer de zelfde route. Ze waren wel allemaal groen, roken naar lavendel en tijm en verrassende natuur.....ik verklap niks maar raad je aan zelf te gaan wandelen. Bianca bracht ons overal naar toe, niks is haar teveel. Heerlijk was ook het zwemmen in zee in november. De accommodatie was echt Spaans dus prima. Heerlijk eten met altijd de zee op de achtergrond. Tot slot was de groep enthousiast en heel fijn. Dank voor jullie super hart verwarmende tijd. Ik proost op jullie met een vino tinto de Verano. Hopelijk tot ziens
Yvonne heeft geschreven op 23 november 2021 om 14:52
Ruim 2 weken de overwinteringsreis in Gabo de Gata mogen meemaken. Voor mij een hele prettige formule met een flexibel programma: wandelen, Spaans oefenen en yoga. Ook lekker eten stond op het programma. Voldoende tijd om te relaxen. Gezellige begeleiding door Bianca en Petra ( yoga). Mooie locatie en fijn appartement! Nog echt de Spaanse sfeer in deze omgeving. Erg genoten!
Barbara Swart heeft geschreven op 9 november 2021 om 09:48
Wat een heerlijke week heb ik gehad in las Negras (wandelreis Cabo de Gato). Erg gezellig met Bianca en Marie Jose als begeleiding en een gezellige, sportieve groep. Wat een mooie locatie om in te verblijven, direct aan zee, een eigen ruim appartement, de zee met zonsopgang en zonsondergang zo vanaf je eigen terras. De wandelingen waren stevig maar goed te doen omdat het stijgen en dalen nooit teveel werd. Mooie vergezichten en in oktober heerlijk weer. Bovendien was er enkele dagen de mogelijkheid om een halve dag mee te lopen. Dat werkt goed omdat dan mensen die niet de hele dag willen lopen toch een stukje mee kunnen. Enige nadeel is het vliegen. Was het maar te bereiken met de trein. Maar de reis zelf is zeker een aanrader!!
Gerrie de Mutsert heeft geschreven op 2 november 2021 om 18:24
Vorige week mee geweest naar Cato De Gata. Elke dag hebben een fantastische wandeling gemaakt langs de kust maar ook in de bergen. Soms best pittig maar sommige dagen was het ook mogelijk een halve dag te lopen. De groep was leuk en de begeleiding prima. Voor herhaling vatbaar.

Reacties zijn gesloten.