Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we uw ipadres 54.234.75.144 op.
Het kan zijn dat het bericht pas zichtbaar wordt na beoordeling.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
95 berichten.
saskia en theo schreef op 5 januari 2016 om 08:15:
We hebben een heerlijke week gehad in Cabo de Gata Natural Park! Prima verblijfslocatie. Volle dagen onderweg onder een stralend zonnetje in korte broek langs de werkelijk prachtige kust en door het bergmassief. Afwisselende tochten waarbij we ogen tekort kwamen. We hebben ons geen minuut verveeld! Een actieve, goed begeleide, gezellige vakantie hebben we gehad. Hulde voor Jolanda en Bianca!
Erik schreef op 4 januari 2016 om 19:43:
Net terug uit cabo de Cata , wat een mooie week , +- 20 graden heerlijk Elke dag met Gemiddeld 20 graden gewandeld met een erg gezellige groep mensen meerdere dagen tussen de wandelingen door gezwommen in de zee Wat doen de reisbegeleiders een moeite om het de wandelaars naar de zin te maken ! Nu al zin in de volgende reis Bianca en Jolanda bedankt
Wilma schreef op 4 januari 2016 om 17:37:
Cabo de Gata in december is in alles een feestje. Zonnig en warm. Pittige en avontuurlijke wandelingen door prachtige delen van het gebied met leuke strandjes. Las Negras is een leuk dorpje met fijne restaurants, mooie terrassen aan zee en gezellige barretjes. De jaarwisseling in Las Negras is een feestje. Organisatie in perfecte handen van Bianca en Jolanda. Topweek !
margret schreef op 16 december 2015 om 00:18:
Wederom genoten van een leuke reis met lopus. En alles perfect en in goed overleg geregeld: van ontbijt tot diner en tussendoor. Een perfecte manier voor een vakantie. Bedankt!
Erna en Roel schreef op 8 december 2015 om 20:47:
Een heerlijke wandelweek op Gomera: + afwisselende wandelingen vanaf steeds andere plekken waar we met busje en auto heen gereden werden; veel van het eiland ervaren. + terug lekker het zwembad in en gezellig samen ergens uit eten. + prettige kleine groep en uitstekende begeleiding van Bianca die volledig meereist. Kortom: het was lekker actief, echt vakantie!
Marja Kuijpers schreef op 6 december 2015 om 11:16:
vorige week heb ik genoten van een geweldige wandelvakantie op la Gomera. Prachtige wandelingen, mooie uitzichten, \'s avonds heerlijk gegeten, leuke groep. Alles goed georganiseerd door Bianca en Rita.
Tom Reith schreef op 4 december 2015 om 10:12:
5 dgn geleden teruggekomen uit la Gomera. Ik kijk terug op een heerlijke ontspannen vakantie. Bianca (en Rita) ontzorgen ! Alle praktische zaken rondom de reis worden door hun geregeld en opgelost. Zo hoef je alleen maar te genieten van de prachtige wandelingen en het heerlijke eten in een aangenaam gezelschap.
Monika Waanders schreef op 3 december 2015 om 22:21:
Ben net terug van een heerlijke week op la Gomera. Het was een topcombinatie van goed (wandel)weer, mooie tochten, lekker eten, leuk gezelschap, veel gelachen, enthousiaste reisleiding, maar wel vaak vieze koffie. La Gomera is een prachtig eiland, met oneindig veel mooie wandelingen. En bij dit alles is natuurlijk het aanstekelijke enthousiasme van Bianca aanwezig, waardoor we s\' morgens lekker ontbijt hebben, naar startpunten gereden worden, s\' avonds heerlijk eten en over het algemeen meer lopen dan aangekondigd. Kortom een echte aanrader.
Diny schreef op 3 december 2015 om 18:52:
Net terug van een fantastische wandelweek op La Gomera, we hebben mooie wandelingen gemaakt met prachtige vergezichten, aangename temperatuur, en een leuk gezelschap. De appartementen met zwembad waren ook prima, \'s morgens met elkaar op het terras ontbijten dit alles ingekocht door Bianca. Met auto en busje brachten Rita en Bianca ons naar het beginpunt van de wandeling en begonnen we onder hun bezielende leiding te lopen. In leuke restaurantjes heerlijk gegeten. Ik heb erg genoten van deze goed georganiseerde vakantie, het is een aanrader. Bedankt Bianca en Rita en medereizigers.
Rita schreef op 2 december 2015 om 13:25:
Mijn eerste reis als reisbegeleister met Lopus was een uitstekende ervaring. La Gomera is een prachtig wandeleiland en de temperatuur om te wandelen was nu in november nog aangenaam. Na het ontbijt op het terras van een van de appartementen gingen we iedere ochtend naar ander deel van het eiland voor een afwisselende bergwandeltocht van zo\'n 4 uur onder begeleiding van Bianca. De meegenomen lunch werd genuttigd in de buitenlucht en meestal sloten we de wandeling af op een terras waarbij de Tapas niet mocht ontbreken. De dapperen onder ons gingen bij terugkomst bij de appartementen nog even zwemmen in het koude water van het mooie zwembad. Iedere avond had Bianca een andere locatie voor ons geregeld waar we heerlijk aten. Op vrijdagavond had ze zelfs een restaurant met life muziek gevonden. Ik heb genoten van deze fantastische week met leuke, sportieve deelnemers.
Thea Kuijpers schreef op 9 november 2015 om 14:56:
Mijn eerste ervaring met Lopus wandelreizen was helemaal goed. Ben naar Cabo de Gata in Spanje geweest. Heb hier een fijne wandelweek gehad.. Met goede begeleiding van reisbegeleidster Bianca. Mede namens het gezelschap en Bianca is het een fijne week geweest. Mooie wandelingen gemaakt in de omgeving. Allemaal uitgezet door Bianca zelf. \'s Avonds heerlijk gegeten. Is voor herhaling vatbaar.
Ina schreef op 27 september 2015 om 08:37:
Vorige week gewandeld in Noord Spanje. Wat was dat geweldig! Een heel mooi gebied, goede locaties, een fijne groep en fantastische begeleiding! Echt een aanrader! Ik ga zeker nogmaals!
Bernadette schreef op 4 augustus 2015 om 17:53:
Eind juli 2015 een heerlijke wandelvakantie gehad in de Pyreneeën. Wat een prachtig gebied om te wandelen! Genoten van de flora. We verbleven in een prachtige oude burcht met heerlijke binnentuin. Alle tochten werden enthousiast en kundig begeleid door Bianca en Carolien. Zowel pittige als minder zware wandelingen waren mogelijk. Een aanrader!
Irene van der Vaart schreef op 4 augustus 2015 om 10:01:
Pas terug van een wandelweer in de Pyreneeën. Prachtige, pittige wandelingen gemaakt. We verbleven in een eeuwenoude burcht met een heerlijke binnentuin waar het goed toeven was na de wandelingen en \'s avonds.
perry van empel schreef op 22 maart 2015 om 23:00:
Wat een heerlijke wandeltochten op deze prachtige eilandengroep
Brigitte schreef op 6 maart 2015 om 08:41:
In februari een heerlijke week gehad in Las Negras, Cabo de Gata. Mooie appartementen, direct aan zee. Geweldig. Het is een mooi gebied om te wandelen. Elke keer opnieuw een verrassend uitzicht op zee. Ook diverse strandjes opgelopen. Als je van zee/strand houdt.. Bianca heeft gezorgd voor een afwisselend wandelprogramma. Maar ook de inwendige mens komt niets te kort: we hebben heerlijk gegeten. Bianca en Mijntje hebben er samen voor gezorgd dat we hele leuke, ontspannende week hebben gehad. Lopus is voor mij voor herhaling vatbaar.
marjan wittermans schreef op 24 februari 2015 om 12:04:
Voor de tweede keer mee naar Gabo de Gata! Weer in het heerlijke verblijf aan zee. Ik heb ervan genoten. Er zijn in februari meer bloemen dan in oktober. Het was niet zo warm. Dat was met klimmen minder zwaar.De zee is in februari nog erg koud! Toch ben ik erin geweest. De wandelingen zijn prachtig en kun je best voor een tweede keer maken. En bij Bianca ben je verzekerd van lekkere barretjes en restaurants! Zowel onderweg als s\"avonds. Een heerlijke vakantie met een leuke groep.
Marieke schreef op 23 februari 2015 om 20:18:
23-2-\'15 Zondagnacht terug gekeerd uit Cabo de Gata. Op Schiphol de ruiten van de auto ontdaan van een ijslaagje. Daar een heerlijke week gehad met prachtige dagen met zon en heerlijke temperaturen. Ook regen en harde wind. De zee was ruw met mooie hoge golven. Het appartement direct aan zee was een plaatje. Ik heb er van genoten. Mooie, afwisselende wandelingen begeleid door Bianca en Mijntje. Een heerlijke week gehad in Las Negras!
Ans schreef op 18 januari 2015 om 08:17:
Wat een mooi wandelgebied Cabo de Cata. De zeer afwisselende wandelingen werden goed begeleid door Bianca en Yolanda. De sfeer was prima, leuke groep! Ook het weer was super, zonnig met temperaturen van gemiddeld 15 graden. Tot mijn verrassing konden we iedere morgen buiten in het zonnetje aan het strand ontbijten. Dat is echt genieten. Deze reis is zeker een aanrader.
Bernadette Vermuë schreef op 19 december 2014 om 09:52:
Ik ben van 17 t/m 24 november op La Gomera geweest. Daar supermooi gewandeld. Pittige klimmetjes erbij soms maar dan werden we ook weer getrakteerd op een heel mooi uitzicht. De reisleider was Peter, hij organiseerde het allemaal hartstikke goed. En het was heel gezellig met elkaar. We genoten ook van het heerlijke Spaanse eten in de restaurants en op de terrassen met uitzicht op zee. Ondanks het niet al te beste weer, gewoon een beetje pech, heb ik een heerlijke week gehad en wil ik graag nog eens mee met Lopus.

Reacties gesloten