Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we uw ipadres 3.229.117.123 op.
Het kan zijn dat het bericht pas zichtbaar wordt na beoordeling.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
122 berichten.
Ernst heeft geschreven op 4 augustus 2016 om 12:01
Voor de 2e keer mee met Lopus en weer uitermate goed bevallen. Vliegen vanuit Rotterdam scheelt een hoop vakantiestress alsmede stakingsperikelen op Schiphol. De wandelingen in de Spaanse Pyreneeën waren gevarieerd en voor ieder type wandelaar geschikt dankzij de aanwezigheid van de meerkoppige reisbegeleiding. Het appartement was prima, enige minpunt wellicht de ietwat beperkte aanwezigheid van horeca in Bonansa. Dankzij de pico bello kookkunsten van groepsgenoten was dit voor mij geen groot bezwaar.
Erik heeft geschreven op 2 augustus 2016 om 12:30
Ben weer terug uit de pereneën , 2 dagen al en al 2 dagen regen hier In Bonansa geen drup gezien , een week lang mooie wandelingen gemaakt met een gezellige en gevarieerde groep mede wandelaars , s,avonds lekker eten en drinken in een restaurant of bij het appartement Was voor mij al de derde keer dat ik met lopus mee ging , en ik weet nu al dat er een vierde keer komt Bianca , Anouk , Dennis bedankt voor de leuke sportieve vakantie
Sandra van Dok heeft geschreven op 5 mei 2016 om 08:36
Heerlijk gewandeld op Mallorca. Mooie tochten, veel gelachen, ook rustig gestruind, zwetend de berg op naar t mooie uitzicht, lekker eten en drinken en samen genieten bij het haardvuur. Uit eten en ook gezellig bij het huis dineren. Zorgzame reisleidsters Bianca en Yolanda met aandacht voor iedereen. Lopus smaakt naar meer. Twas knus! Muchas gracias en tot pingpongs!
Ernst heeft geschreven op 22 februari 2016 om 22:37
Leuke reis (Cabo de Gata) met uitstekende begeleiding die goed rekening houdt met de conditie van de groep alsmede het algemene welzijn. Voor herhaling vatbaar.
Yvonne heeft geschreven op 15 februari 2016 om 11:11
Behalve dat ik heb kunnen genieten van de natuur in het natuurpark van Gabo de Gata heeft de totale verzorging van begeleiding, het eten in de Spaanse restaurants, de accommodatie, ontbijt en lunch mij prettig verrast. Voor een ieder die houdt van verwend worden in een prachtig omgeving een aanrader om met deze vakantie mee te gaan.
Gjalt en Lies Bos heeft geschreven op 7 januari 2016 om 17:29
Cabo de Gata in december is voor ons \'a place to remember\'. Het klimaat is er dan mild dus voor wandelaars zeer gewild. \'s Morgens ontbijtje op het terras lekker in de zon en zonder jas. Altijd zon en de ruige natuur zet ons hart in vlam en vuur. Om twee uur \'s middags, nooit verwacht lekker spetteren in \'t zilte nat. Samen vormden wij een bont gezelschap dat genoot van elke stap. Op ons netvlies staat gebrand dat Spaanse dorpje aan het strand.
Elianne heeft geschreven op 5 januari 2016 om 08:36
Nog niet helemaal geland, wil terug naar het heerlijke cabo de gata waar we vanuit het gezellige Las Negras schitterende wandelingen hebben gemaakt langs de grillige kust, over prachtige stranden maar ook door rustige natuur. Iedere dag buiten ontbeten in de zon nadat we de prachtige zonsopkomst al hadden beleefd! We boften met het weer, de hele week 20 graden dus korte broek en hempjesweer! Zelfs zwemweer voor sommige kanjers uit de groep. Dank je wel Bianca en Jolanda voor jullie geweldige organisatie en enthousiasme en dank je wel gezellige groepsgenoten voor deze super week!
saskia en theo heeft geschreven op 5 januari 2016 om 08:15
We hebben een heerlijke week gehad in Cabo de Gata Natural Park! Prima verblijfslocatie. Volle dagen onderweg onder een stralend zonnetje in korte broek langs de werkelijk prachtige kust en door het bergmassief. Afwisselende tochten waarbij we ogen tekort kwamen. We hebben ons geen minuut verveeld! Een actieve, goed begeleide, gezellige vakantie hebben we gehad. Hulde voor Jolanda en Bianca!
Erik heeft geschreven op 4 januari 2016 om 19:43
Net terug uit cabo de Cata , wat een mooie week , +- 20 graden heerlijk Elke dag met Gemiddeld 20 graden gewandeld met een erg gezellige groep mensen meerdere dagen tussen de wandelingen door gezwommen in de zee Wat doen de reisbegeleiders een moeite om het de wandelaars naar de zin te maken ! Nu al zin in de volgende reis Bianca en Jolanda bedankt
Wilma heeft geschreven op 4 januari 2016 om 17:37
Cabo de Gata in december is in alles een feestje. Zonnig en warm. Pittige en avontuurlijke wandelingen door prachtige delen van het gebied met leuke strandjes. Las Negras is een leuk dorpje met fijne restaurants, mooie terrassen aan zee en gezellige barretjes. De jaarwisseling in Las Negras is een feestje. Organisatie in perfecte handen van Bianca en Jolanda. Topweek !
margret heeft geschreven op 16 december 2015 om 00:18
Wederom genoten van een leuke reis met lopus. En alles perfect en in goed overleg geregeld: van ontbijt tot diner en tussendoor. Een perfecte manier voor een vakantie. Bedankt!
Erna en Roel heeft geschreven op 8 december 2015 om 20:47
Een heerlijke wandelweek op Gomera: + afwisselende wandelingen vanaf steeds andere plekken waar we met busje en auto heen gereden werden; veel van het eiland ervaren. + terug lekker het zwembad in en gezellig samen ergens uit eten. + prettige kleine groep en uitstekende begeleiding van Bianca die volledig meereist. Kortom: het was lekker actief, echt vakantie!
Marja Kuijpers heeft geschreven op 6 december 2015 om 11:16
vorige week heb ik genoten van een geweldige wandelvakantie op la Gomera. Prachtige wandelingen, mooie uitzichten, \'s avonds heerlijk gegeten, leuke groep. Alles goed georganiseerd door Bianca en Rita.
Tom Reith heeft geschreven op 4 december 2015 om 10:12
5 dgn geleden teruggekomen uit la Gomera. Ik kijk terug op een heerlijke ontspannen vakantie. Bianca (en Rita) ontzorgen ! Alle praktische zaken rondom de reis worden door hun geregeld en opgelost. Zo hoef je alleen maar te genieten van de prachtige wandelingen en het heerlijke eten in een aangenaam gezelschap.
Monika Waanders heeft geschreven op 3 december 2015 om 22:21
Ben net terug van een heerlijke week op la Gomera. Het was een topcombinatie van goed (wandel)weer, mooie tochten, lekker eten, leuk gezelschap, veel gelachen, enthousiaste reisleiding, maar wel vaak vieze koffie. La Gomera is een prachtig eiland, met oneindig veel mooie wandelingen. En bij dit alles is natuurlijk het aanstekelijke enthousiasme van Bianca aanwezig, waardoor we s\' morgens lekker ontbijt hebben, naar startpunten gereden worden, s\' avonds heerlijk eten en over het algemeen meer lopen dan aangekondigd. Kortom een echte aanrader.
Diny heeft geschreven op 3 december 2015 om 18:52
Net terug van een fantastische wandelweek op La Gomera, we hebben mooie wandelingen gemaakt met prachtige vergezichten, aangename temperatuur, en een leuk gezelschap. De appartementen met zwembad waren ook prima, \'s morgens met elkaar op het terras ontbijten dit alles ingekocht door Bianca. Met auto en busje brachten Rita en Bianca ons naar het beginpunt van de wandeling en begonnen we onder hun bezielende leiding te lopen. In leuke restaurantjes heerlijk gegeten. Ik heb erg genoten van deze goed georganiseerde vakantie, het is een aanrader. Bedankt Bianca en Rita en medereizigers.
Rita heeft geschreven op 2 december 2015 om 13:25
Mijn eerste reis als reisbegeleister met Lopus was een uitstekende ervaring. La Gomera is een prachtig wandeleiland en de temperatuur om te wandelen was nu in november nog aangenaam. Na het ontbijt op het terras van een van de appartementen gingen we iedere ochtend naar ander deel van het eiland voor een afwisselende bergwandeltocht van zo\'n 4 uur onder begeleiding van Bianca. De meegenomen lunch werd genuttigd in de buitenlucht en meestal sloten we de wandeling af op een terras waarbij de Tapas niet mocht ontbreken. De dapperen onder ons gingen bij terugkomst bij de appartementen nog even zwemmen in het koude water van het mooie zwembad. Iedere avond had Bianca een andere locatie voor ons geregeld waar we heerlijk aten. Op vrijdagavond had ze zelfs een restaurant met life muziek gevonden. Ik heb genoten van deze fantastische week met leuke, sportieve deelnemers.
Thea Kuijpers heeft geschreven op 9 november 2015 om 14:56
Mijn eerste ervaring met Lopus wandelreizen was helemaal goed. Ben naar Cabo de Gata in Spanje geweest. Heb hier een fijne wandelweek gehad.. Met goede begeleiding van reisbegeleidster Bianca. Mede namens het gezelschap en Bianca is het een fijne week geweest. Mooie wandelingen gemaakt in de omgeving. Allemaal uitgezet door Bianca zelf. \'s Avonds heerlijk gegeten. Is voor herhaling vatbaar.
Ina heeft geschreven op 27 september 2015 om 08:37
Vorige week gewandeld in Noord Spanje. Wat was dat geweldig! Een heel mooi gebied, goede locaties, een fijne groep en fantastische begeleiding! Echt een aanrader! Ik ga zeker nogmaals!
Bernadette heeft geschreven op 4 augustus 2015 om 17:53
Eind juli 2015 een heerlijke wandelvakantie gehad in de Pyreneeën. Wat een prachtig gebied om te wandelen! Genoten van de flora. We verbleven in een prachtige oude burcht met heerlijke binnentuin. Alle tochten werden enthousiast en kundig begeleid door Bianca en Carolien. Zowel pittige als minder zware wandelingen waren mogelijk. Een aanrader!

Reacties zijn gesloten.