Over ons: garantieregeling

Alle onderwerpen over Lopus

Lopus Wandelreizen maakt gebruik van de reisgarantieregeling van STO Garant.

Garantie geregeld: STO Garant

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Lopus Wandelreizen gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. U kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina. Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl. Bij elk (reis)aanbod van Lopus Wandelreizen op deze website leest u of de garantie van STO Garant van toepassing is. In de garantieregeling leest u wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn. U vindt deze garantieregeling op de website van STO Garant.

De werking

Indien de garantie van STO Garant van toepassing is op uw boeking, dan betaalt u de reissom niet aan Lopus Wandelreizen, maar aan de derdengeldenrekening van STO Garant, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt uw reissom tot na afloop van uw boeking. De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan Lopus Wandelreizen. Mocht Lopus Wandelreizen voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken, dan voert STO Garant de garantie uit. In de garantieregeling leest u hoe u daar in dat geval aanspraak op maakt.

Enkele belangrijke opmerkingen:

  • Eventuele klachten of claims over uw reis staan los van deze betaalmethode.
  • Onze annuleringsvoorwaarden zijn bij deze manier van betalen gewoon van toepassing.
  • De kosten van deze garantieregeling bedragen € 7,50 per boeking. Bij wijziging van een boeking wordt er een nieuwe transactie bij STO Garant gestart en zijn er wederom € 7,50 kosten per boeking verschuldigd. Controleer gegevens dus goed!
  • Deze manier van betalen zal iets meer van uw tijd en aandacht eisen. Wij vragen hiervoor uw begrip.
  • Als kleine reisorganisatie willen we u graag financiële zekerheid kunnen bieden. Op deze manier kan dat.

Reacties zijn gesloten.