Cabo de Gata winterreis

Geen zin in de lange Nederlandse winter? Ga mee met de winterreis van Lopus Wandelreizen om twee weken van de Spaanse sfeer, de zon, de natuur, de Andalusische keuken en de gastvrijheid te genieten. Deze winterreis naar Cabo de Gata biedt flexibiliteit én de mogelijkheid om samen activiteiten te ondernemen. Je verblijft tijdens deze kleinschalige groepsreis in appartementen direct aan zee, in een authentiek Spaanse vissersdorp in de regio Cabo de Gata. Elke dag staan er verschillende activiteiten op het programma, zoals (korte) wandelingen, excursie, yoga en Spaanse les.

Type reis: groepsreis
Wandelniveau: 1,5 tot 2 (onze wandelniveaus)
Type accommodatie: vakantiehuis
Type vervoer: vliegreis

 

beschrijvingprogrammadata en prijzenaccommodatiepraktischheen- en terugreisboeken

Wil je in de winter een paar weken naar de zon en verblijven op een ongelooflijk mooie authentiek Spaanse locatie direct aan zee? Ben je op zoek naar een actieve vakantie met veelzijdige (groeps)activiteiten, zoals wandelen, yoga les op het dakterras met uitzicht op zee of Spaanse les? En wil je ook genoeg ruimte voor eigen activiteiten? Dan is dit de geknipte reis voor jou! De winterreis naar Cabo de Gata biedt verschillende activiteiten in groepsverband, en is tegelijkertijd flexibel in de zin dat je zelf kunt bepalen wanneer, hoe vaak en aan welke activiteiten je deelneemt.

Activiteiten

De activiteiten op het programma zijn variërend, en bestaan uit bijvoorbeeld:

 • samen koffie drinken
 • yoga
 • wandelen
 • samen Spaans oefenen
 • samen borrelen met Spaanse tapas
 • samen koken en (uit) eten

Voor elke activiteit kun je op de dag zelf inschrijven, maar ook als je liever zelf activiteiten onderneemt zijn er voldoende mogelijkheden, waaronder:

 • wateractiviteiten ( kanoën, supboarden, zwemmen)
 • boottocht van 3 uur langs de vulkanische kust € 60p.p
 • paardrijden € 35/uur
 • Individuele Spaanse les voor gevorderden € 25/uur door leraar Spaans uit het dorp
 • Massage aan huis €40/uur ( mits de masseur beschikbaar is)

Omgeving

Cabo de Gata heeft de meeste zonuren van Europa en is uitermate geschikt om te verblijven in de wintermaanden. De temperatuur is er dan tussen de 15 en 20 graden. In de ochtend is het bijna altijd mogelijk buiten in het zonnetje te ontbijten. Om een uur of 9.00 zie je de zon als een rode bal boven de zee opkomen bij helder weer. In de middag is er tot 18.00 zon op het dakterras van het appartementencomplex. In de avonden kan het wat afkoelen, maar wordt het niet kouder dan ongeveer 10 graden. Dit maakt Cabo de Gata de perfecte bestemming voor een winterreis naar de zon!

Cabo de Gata heeft de mooiste en meest ongerepte stranden van de mediterrane Spaanse kustlijn en heeft de status van beschermd natuurpark (Parque Natural). De wandelingen zijn zeer gevarieerd en laten je goed kennismaken met het natuurpark. Zo wandel je langs de fraaie kust met ongerepte standen, door kleurrijk gebergte begroeid met palmstruiken, langs karstgebergte, door uitgesleten rivierbeddingen, tussen vulkanisch gesteente en vele soorten bloemen die hier in februari al het voorjaar aankondigen. Tijdens het wandelen ruik je de kruiden als tijm en lavendel en zijn weiden al bezaaid met kleurige bloemen. De wandelingen zijn maximaal 3 uur en 12 km. Zo blijft er genoeg tijd over om zelf in te vullen.

Verblijf

We verblijven in Spaanse appartementen direct aan zee met een sfeervolle binnenplaats. De appartementen zijn comfortabel en beschikken over een woonkamer, keuken, badkamer/toilet en één of twee slaapkamers. Alle appartementen hebben een balkon of terras. Er is een groter terras direct aan het strand, waar ’s ochtends koffie kan worden gedronken en ’s avonds af en toe samen gegeten kan worden. Je kunt voor een toeslag je eigen  appartement huren. Alle appartementen zijn verschillend. Er is een airco als verwarming. De appartementen zijn volledig ingericht en hebben een wasmachine, zodat je niet zo veel kleding mee hoeft te nemen. In de keuken is keukengerei om zelf te koken , een magnetron, een percolator om koffie te zetten en een waterkoker. Er zijn handdoeken en bedlinnen aanwezig. Na een week wordt het appartement schoon gemaakt en krijg je schoon bedlinnen.

De accommodatie bevindt zich in het authentiek Spaanse vissersdorp Las Negras. Dit dorp heeft een boulevard met visrestaurantjes en barretjes aan zee, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden om uit eten te gaan. Omdat het dorp in het natuurpark ligt, is alleen laagbouw toegestaan. Hierdoor is het authentieke karakter van het dorp behouden gebleven. Door de week is het rustig in het dorp, maar vanaf vrijdag komen Spanjaarden Las Negras bezoeken om een weekend te ontspannen en om lekker te eten met familie en vrienden, en is het gezellig druk.

Drie avonden per week organiseert de reisleiding een gezamenlijk diner of uitgebreide lunch. In de lokale restaurantjes worden uitgebreide 3-gangendiners bereid, inclusief water, frisdrank en wijn of bier, tegen zeer redelijke prijzen. Het is ook mogelijk paella te halen, samen te koken of te barbecueën en te eten op het terras aan zee.

Programma

In de ochtend haal je zelf een vers broodje in het dorp en maak je een ontbijtje klaar voor op je eigen terras in de zon. Er zijn ook een aantal barretjes aan zee waar je een ontbijtje kunt laten verzorgen, wellicht samen  met andere groepsgenoten.
Bij de accommodatie is er tot de middag de meeste zon. Dat is de reden dat we in de ochtend daar verblijven.
Om 10.00 uur ben je welkom op het zonnige terras aan zee en staat de koffie klaar. Tijdens de koffie kun je de reisleiding laten weten of je mee gaat wandelen of op excursie. Maar wellicht wil je een dagje verblijven in het dorpje of aan het strand. Vaak worden er andere opties aangeboden naast het wandelen en kun je daaruit een keuze maken. Bijvoorbeeld in een ander dopje of aan een zandstrand wilt doorbrengen. De ritjes naar de wandelingen door het desolate landschap zijn alleen al de moeite waard.
Het is mogelijk een aantal ochtenden per week deel te nemen aan de Spaanse les en/of yoga les aan zee.
Je maakt een lunchpakketje klaar in je appartement om mee te nemen tijdens de wandeling. We zoeken dan een mooie picknickplaats uit onderweg. Aan het einde van de middag ben je weer terug en kun je van het laatste zonnetje genieten op het dakterras of bij één van je favoriete barretjes in het dorp.
Drie keer per week organiseert de reisleiding een gezamenlijk etentje met de groep. Deelname is altijd vrijblijvend natuurlijk, zoals met alle activiteiten het geval is.

Karakter van de wandelingen

De wandelingen die je maakt binnen en buiten het natuurpark zijn zeer afwisselend. Zo lopen we zowel in de bergen als langs de kust. Je zult je verbazen over de grote verscheidenheid aan landschappen.
De hoogteverschillen zijn maximaal 300 meter, maar je moet wel rekening houden met het lopen over los gesteente, waarvoor tredzekerheid vereist is en hoge wandelschoenen met een goed profiel. Geregeld kun je kiezen voor een kortere variant.

 

Programma

Dag 1
Heenreis
Vlucht naar Spanje en aansluitend vervoer per minibus ( of huurauto ) naar las Negras.
Dag 2

Wandelduur: 2,5 uur
9 kilometer
Profiel: 200 m stijgen en dalen
Kustwandeling San José-Los Escullos

San José is een kustplaatsje met een aantal winkeltjes en restaurantjes met terrasjes en barretjes aan de haven.
De route voert ons via een breed kustpad vanaf het dorp San-José naar Los Escullos.
In Los Escullos (“de kliffen”) zijn indrukwekkende rotsen die het decor van deze route vormen. Deze rotsen waren oorspronkelijk duinen, die door de tijd heen versteend zijn.

Dag 3

Wandelduur: 2,5 uur
7 kilometer                                             
Profiel: 300 m stijgen en dalen Wandelduur: 2,5 uur
Wandeling Níjar – Huebro

De wandeling start in Níjar, een traditioneel Spaans dorp waar de handnijverheid nog steeds zichtbaar aanwezig is. Je vindt hier handgeweven kleden en aardewerk. De wandeling loopt van Níjar naar Huebro door een kloof, tussen landbouw terrassen en langs historisch aangelegde waternetwerken van de Arabieren. Door deze watervoorziening loopt u door een bijzonder groene kloof. Vanuit Huebro loopt u dezelfde route terug naar Níjar.

Dag 4

Wandelduur: 3 uur
Profiel: 300 m stijgen en dalen
11,5 km

Rondwandeling El Playazo
Rondwandeling vanuit Las Negras  naar een van de mooiste strandjes langs de kustlijn: El Playazo. De zee heeft hier natuurlijke waterbekkens gevormd, die uitnodigen tot een frisse duik. Door palmbomen langs de kustlijn lijkt dit een tropische omgeving. Over een kustpad loopt de wandeling langs een oude burcht terug naar Las Negras.

Dag 5

Wandelduur: 2 uur
Profiel: 100 m stijgen en dalen
7 kilometer

Wandeling El Argamason

De wandeling beginnen we in het dorpje El Argamason. We laten ons laten verrassen door weer een heel ander stukje natuur. dat ligt buiten het natuurpark, maar is bijzonder genoeg om erheen te rijden. De wandeling loopt door een opgedroogde rivierbedding, waar u tussen de door water uitgesleten kalksteenrotsen loopt.Miljoenen jaren geleden stroomde hier de zee en lag het huidige las Negras nog op een eilandje. De terugweg lopen we bovenlangs, waardoor u een totaal ander landschap ervaart.

Dag 6

Wandelduur: 3 uur
Profiel: 200 m stijgen en dalen Wandelduur
7 kilometer

Van Las Negras naar San Pedro of naar Agua Amarga

Vanuit de accommodatie lopen we langs de zee de zwarte berg bij Las Negras op. Sommigen denken dat het dorp daaraan zijn naam ontleent. Anderen beweren dat het de zwarte weduwen waren die oorspronkelijk woonden in San Pedro en hun  vissersmannen tijdens een zware storm verloren, en als weduwen zich vestigden in het huidige las Negras.
San Pedro wordt nu bevolkt door hippies. Het wandelpad is bekend en populair vanwege zijn schoonheid.

Dag 7


Mojácar
Via een mooie kustweg rijden we naar het van oorsprong Arabische dorpje. Het is gelegen op een heuvel en vanaf het dorp heb je een mooi uitzicht over de stranden en omliggende landerijen. In de steile en nauwe straatjes vind je leuke winkeltjes, bars en restaurant. Mojácar heeft een mooi plein.

Dag 8

Wandelduur: 2,5 uur
9 kilometer
Profiel: geen hoogteverschillen

wandeling bij de Salinas bij Cabo de Gata
Wandeling  bij het vogelreservaat “Salinas de Cabo de Gata ” waar  je witte flamingo’s, kluten, wilde eenden en vele soorten moerasvogels kunt spotten. Natuurlijk rijden we ook nog even door naar de kaap, het meest Zuid – Oostelijke punt van Spanje, waarnaar dit gebied is vernoemd. Het ligt bij het vissersdorp Cabo de Gata waar we na afloop op de boulevard met een drankje de wandeling kunnen afsluiten. Je kunt kiezen voor een stranwandeling eventueel in combinatie met een lunch aan zee.

Dag 9

Wandelduur: 2,5 uur
Profiel: 100 m stijgen en dalen
Wandeling El Argamason -Agua Amarga

We volgen een pad waar tot in de vijftiger jaren nog het spoorlijntje liep om de mineralen per trein naar Agua Amarga te vervoeren. Daar werd het met transportbanden naar de schepen vervoerd. Het pad leidt ons langs landbouwplantages van voornamelijk abrikozenbomen en langs oude olijfbomen. We passeren de oudste olijfboom van Andalusië van wel 1000 jaar oud. Je eindigt de wandeling in Agua Amargua. Een mooie plek om aan zee voor een drankje en tapas.

Dag 10

Wandelduur: 2,5 uur
Profiel: 150 m stijgen en dalen
6 kilometer

Wandeling Sorbas
We wandelen door het natuurpark El Karst en Yesos. De rivier die dit gebied doorkruist maakt dit bijzondere dal tot een soort oase. In dit gebied leven schildpadden en slechtvalken en er komen zeldzame narcissoorten voor. Door geologische processen zijn er helderwitte kristallen gevormd in de rotsen, die u prachtig kunt zien schitteren in de zon.

Dag 11

 Excursie Almeria
In het centrum van Almeria staat een prachtige kathedraal op een Spaans plein, waar rond de lunchtijd de terrassen buiten worden gezet. Het stadje heeft een kasteel dat je kunt bezichtigen en een Arabische wijk met leuke winkeltjes en smalle straatjes met terrasjes. Vergeet niet in de ochtend  de grote overdekte “Mercado” te bezichtigen. Een belevenis, die je niet mag missen. 

Dag 12

Wandelduur: 3 uur
Profiel: 300 m stijgen en dalen
12 kilometer
Variant : 100 m stijgen en dalen 1,5 uur en 6 kilometer

Rondwandeling  Rodalquilar 

We starten bij de goudmijnen in Rodalquilar. Hier ziet u hoe tot eind vijftiger jaren het goud werd gewonnen en vervoerd naar de kust om per boot verscheept te worden. Voor het delven werden bergen tot ontploffing gebracht. Hierdoor zijn de fel gekleurde aders in het gesteente zichtbaar. We beëindigen onze wandeling bij de mijnen. Er kan worden gekozen voor de kortere variant.

Dag 13

Wandelduur: 4 uur
Profiel: 350 m stijgen en dalen
10 kilometer
Variant : wandeling langs strand en duinen

Rondwandeling San José

De route start in San José, vanwaar we afdalen tot op het strand van Genoveses. Langs het kustpad wat we zullen volgen staan Agaven, een karakteristieke plant voor deze streek. De wandeling passeert verschillende idyllische strandjes die alleen te voet en met vaste tred bereikbaar zijn. De stranden zijn omgeven door indrukwekkende basaltzuilen. Er is een alternatieve route voor mensen met hoogtevrees of matige balans. De terugweg volgen we een wandelpad  landinwaarts met bijzondere aanplant en passeren we nog een Don Quichotte achtige windmolen voordat we weer eindigen in San José.

Dag 14

Wandelduur: 2 uur
Profiel: 200 m stijgen en dalen
5 kilometer
Verlenging van 5 kilometer van Isleta naar Los Escullos

Wandeling Rodalquilar – Isleta del Morro

Vandaag lopen we twee rondjes in de vorm van een achtje. Via het palmenbos bij Isleta del Moro, wandelen we naar een verborgen strand , gelegen in een oase van groen. Als we vervolgens een berg beklimmen vanaf het strand worden we beloond op een mooi uitzicht. We lopen via het strand naar het dorpje en kunnen aan zee bij de vissersbootjes. Je kunt nog tijd aan het strand of in het restaurant aan zee doorbrengen of nog een tweede lus lopen vanaf Isleta naar de andere zijde langs de kust.

Dag 15
Terugreis 
Vervoer per minibus naar het vliegveld en terugvlucht naar Nederland.

Vertrekdata & prijzen

 • vr
  22
  nov
  2024
  vr
  06
  dec
  2024

  Cabo de Gata - in de winter naar de zon (boekbaar)

  2 weken

  €1345 op basis van 2 weken en 1-persoonskamer (excl. heen en terugreis  per vlucht of per trein )

  Meer informatie over deze wandelreis

 • vr
  03
  jan
  2025
  vr
  17
  jan
  2025

  Cabo de Gata - in de winter naar de zon (definitief vertrek)

  2 weken

  €1395 op basis van 2 weken en 1-persoonskamer (excl. heen en terugreis  per vlucht of per trein )

  Meer informatie over deze wandelreis

 • vr
  31
  jan
  2025
  vr
  14
  feb
  2025

  Cabo de Gata - in de winter naar de zon (definitief vertrek)

  2 weken

  €1395 op basis van 2 weken en 1-persoonskamer (excl. heen en terugreis  per vlucht of per trein )

  Meer informatie over deze wandelreis

 • wo
  02
  apr
  2025
  wo
  16
  apr
  2025

  Cabo de Gata - in de winter naar de zon (definitief vertrek)

  2 weken

  €1395 op basis van 2 weken en 1-persoonskamer (excl. heen en terugreis  per vlucht of per trein )

  Meer informatie over deze wandelreis

*Let op: U boekt zelf uw reis naar Almeria. Er staat een vluchtadvies bij tabblad heen en terugreis.
De transfer per minibus naar de luchthaven is Vanaf Almeria is het 35 minuten rijden naar de accommodatie.
Indien u niet met de groep mee reist, dient u zelf uw vervoer naar de accommodatie te regelen (Taxi, bus of (huur)auto). Of u bent op  de aankomsttijd van de vlucht  waarmee de groep reist op de luchthaven, (zie reisschema heen en terugeis), zodat u met de groep kunt meereizen met de transfer.

Inbegrepen

 • Logies  op basis 1p kamer (appartement met  twee slaapkamers voor 2 personen)
 • Transfers ter plaatse (aansluiting transfer naar accommodatie indien u het vluchtadvies volgt)
 • Transfers wandelroutes
 • Excursie naar Almeria
 • 6 x per week koffie ochtend
 • 3 x per week samen Spaans oefenen
 • 3x per week yoga
 • Gegidste wandelingen
 • Nederlandse reisbegeleiding
 • Bed- en badlinnen

Niet inbegrepen

 • Drankjes, ontbijt, lunch en diners
 • Vlucht
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Boekingskosten inclusief STO garantie (€27,50)
 • Toeslag eigen appartement (verschillende mogelijkheden: zie “accommodatie”)

 

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Lees de voorwaarden op de website van STO Garant.

Accommodatie

U verblijft in een Spaans appartementencomplex met verschillende appartementen, direct aan zee.
De appartementen liggen aan het strand  in het oude centrum van Las Negras, een klein vissersdorpje met de flair van een boerendorp. Er is een behoorlijke supermarkt in het dorp en er zijn verschillende restaurantjes. Alle appartementen  zijn verschillend. Er zijn 3 appartementen die op het strand staan. Twee bungalows op de tweede verdieping met zeezicht, aan de zijkant van het appartementencomplex.
Er is een huisje met 3 slaapkamers met de ingang op de binnenplaats en er zijn 2 huisjes aan de zijkant met een dakterras. De eigenaar verhuurt ook huisjes in het dorp buiten het complex.

 

Appartementen met binnenplaats en gezamenlijke plek voor koffie en eventueel samen koken en eten

 

Twee appartementen  met zeezicht en 2-persoons bed

 

Drie appartementen op het strand: twee huisjes met een 2-persoons bed en één huisje met twee 1-persoons bedden

 

Eén appartement met 3 slaapkamers met ingang op de binnenplaats

Twee appartementen met twee slaapkamers, balkon en een dakterras .

Rosada , appartement 100 m van zee en dicht bij het appartementencomplex met twee slaapkamers en een balkon

Casa Sunny, appartement met twee slaapkamers, 200 m van zee. Met tuin en dakterras.

Cala Grande, appartement bij het Spa hotel Cala Chica op 250m van zee. Met twee slaapkamers, twee badkamers en een zonnig terras. Bij dit appartementencomplex ligt een zwembad voor gezamenlijk gebruik van de bewoners.

Er zijn in totaal 12 appartementen. Eén van de appartementen aan zee met een groot balkon, wordt gebruikt om gezamenlijk koffie te drinken en voor de Spaanse lessen.
Als je een één persoons kamer boekt, verblijf je in een huis met 2 slaapkamers en deel je de woonkamer/keuken en de badkamer. Je betaalt dan geen toeslag.

Appartement en toeslagen per twee weken bij alleengebruik (beschikbaarheid altijd op aanvraag)

 • Eigen appartement met 2 slaapkamers met balkon en dakterras met zeezicht : €400
 • Eigen appartement ( 1 slaapkamer met 2p bed)  met balkon met zeezicht: €400
 • Eigen appartement aan de zeekant met 1 slaapkamer: €500
 • Appartement aan zeekant  met 1 slaapkamer,  met 2 personen: € 300 ( € 150 p.p)

Praktische informatie

Financiën

Net als in Nederland wordt in Spanje met euro’s betaald. Op het vliegveld is het mogelijk om te pinnen. In verschillende grotere plaatsen is het ook mogelijk om te pinnen. De kosten van drankjes, diners en persoonlijke uitgaven komen voor eigen rekening. In Spanje is het aan te raden altijd wat contant geld op zak te hebben.

Eten en drinken

Je maakt uw eigen ontbijt en eventueel lunchpakket voor tijdens de wandelingen. Voor het diner zijn meerdere mogelijkheden: in de accommodatie kan worden gekookt, maar er is in de omgeving ook de mogelijkheid om uit eten te gaan in verschillende restaurants. Drie keer per week organiseert de reisleiding met de groep een gezamenlijk etentje in het restaurant, of samen koken. Maar natuurlijk is er altijd gelegenheid de andere avonden met andere deelnemers iets af te spreken.
Zes keer per week is er een gezamenlijke koffie ochtend en een aantal keren per reis organiseert de reisleiding een borreluurtje met tapas in een plaatselijk cafeetje.
Als u deelneemt aan de Spaanse les is er gratis koffie en thee. De yoga is voor of na het koffie uurtje.

Bagage

Tijdens de wandelingen heeft u voldoende aan een kleine dagrugzak waar warme kleding, een wind- of regenjas, een waterfles, een lunchpakket en eventueel een camera in passen.

Reisdocument

Voor reizen naar Spanje dient u in het bezit te zijn van een geldig paspoort of een geldige Nederlandse/Europese identiteitskaart. Let erop dat het reisdocument wat u mee op reis neemt overeenkomt met het documentnummer dat u heeft invult op het boekingsformulier.

Reisverzekering

Het afsluiten van een reisverzekering is verplicht. Deelnemers die geen verzekering hebben afgesloten, kunnen worden geweigerd. We vragen om voor uw vertrek uw verzekeringsgegevens en het alarmnummer van uw verzekeringsmaatschappij aan ons door te geven. Neem tijdens de reis een kopie van de verzekeringspolis mee.

Vertrekbrief

Ongeveer 14 dagen voor vertrek ontvangt u de vertrekbrief via e-mail. Hierin vindt u de laatste informatie over de vertrekdag, een reisschema met vluchttijden en de deelnemerslijst.

 

Download paklijst

Heen- en terugreis per trein of vlucht

trein

Treinschema volgt ongeveer 3 maanden voor vertrek.
Je gaat de eerste dag heen vanaf Amsterdam naar Barcelona, waar je een overnachting boekt.
Op dag 2 reis je in de ochtend door naar Alicante per trein om aansluiting te hebben op de transfer per minibus naar las Negras
rond 18.00
The traintraveller kan je treinreis boeken en evt. je hotel. En als je de reis per trein  wilt verlengen. Bijvoorbeeld met een stedenreis, aansluitend of vooraf met een stedenrondreis door Spanje.
Zo reis je gemakkelijk terug vanaf Almería naar Barcelona via Granada en kun je ook de steden Córdoba en Sevilla bezichtigen.

 

vlucht vertek: 5 nov / 3 jan/ 31 jan

Cabo de Gata  vrijdag tot vrijdag Amsterdam – Alicante Alle reizen hetzelfde vluchtschema

 

Van Naar Vertrek Aankomst Vlucht
Heenvlucht Amsterdam
AMS
Alicante
ALC
14.50 17.30 Transavia
HV6145
Terugvlucht Alicante
ALC
Amsterdam
AMS
18.50 21.40 Transavia
HV6146

 

Cabo de Gata 3 april – 17 april  2025 v luchttijden volgen in november 2024

Van Naar Vertrek Aankomst Vlucht
Heenvlucht
2-4-20255
Rotterdam Almeria Transavia
Terugvlucht
16-4-2025
Almeria Rotterdam Transavia

De transfers van en naar de luchthaven sluiten aan op bovenstaande vluchten. Hoe eerder je een vlucht boekt hoe goedkoper.
Indien je zelf een andere vlucht boekt, regel je zelf je vervoer naar de accommodatie. Dat kan per bus (Alsa) of met een eigen (huur)auto.

Boekingsformulier Winterreis Cabo de Gata

 

Klik op de knop hieronder om het boekingsformulier voor de winterreis naar Cabo de Gata in een nieuw tabblad te openen.

Boek deze reis
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.