Cazorla

      

 

Spanje anders!
bijzonder natuurpark!
nabij prachtig stadje!

 

 

beschrijvingprogrammadata en prijzenaccommodatiepraktischheen- en terugreis

Beschrijving

Sierra de Cazorla ligt in het noordoosten van Andalusië in de provincie Jaén. Het is in verschillende opzichten een bijzonder natuurpark: hoge pieken, diepe ravijnen, rivieren, watervallen, bossen, grote variëteit aan flora en fauna, valleien, kastelen, kloosters en kerken. Door het jaar heen valt er voldoende regen voor een landschap met een grote verscheidenheid aan loofbomen in de lager gelegen gebieden en pijnbomen en eiken hoger in de bergen. Dat maakt het tot een prachtig bosgebied. Gedurende een wandeling midden in het natuurpark zullen zeker grote aantallen herten, moeflons, vossen, wilde zwijnen, fel gekleurde vogels en vlinders uw pad kruisen, terwijl de aasgieren boven je hoofd cirkelen in de buurt van hun nesten hoog op de rotsen.

Programma

Dag 1 - Heenreis
Dag 2 - Rondwandeling bij Cazorla
Dag 3 - Rondwandeling bij Guardahornillos
Dag 4 - Rondwandeling bij La Iruela
Dag 5 - Rondwandeling bij Santuario de Tíscar
Dag 6 - Wandeling langs de Borosa rivier
Dag 7 - Rondwandeling bij Cazorla
Dag 8 - Terugreis

Vertrekdata & prijzen

 • za
  16
  sep
  2017
  za
  23
  sep
  2017

  Cazorla

  8 dagen

  definitief vertrek
  € 695 excl. / € 995 incl. retourvlucht Amsterdam - Málaga/ nog 2 plaatsen

*Let op: vanaf 3 maanden voor vertrek kunnen wij de prijs van de vlucht niet meer garanderen en is de vluchtprijs altijd op aanvraag.

Inbegrepen

 • Logies o.b.v. 2-persoonskamer
 • Ontbijt op wandeldagen
 • Lunchpakket op wandeldagen
 • Alle transfers ter plaatse
 • Nederlandse reisbegeleiding
 • Bed- en badlinnen

Niet inbegrepen

 • Drankjes en diners
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • €27,50 boekingskosten en garantieregeling
 • Eventueel toeslag 1-persoonskamer van €175

Accommodatie

accommodatie cazorla

We verblijven in een prachtige casa rural met 7 slaapkamers, 4 badkamers, een gezellige gemeenschappelijke woonkamer, een grote keuken en een tuin met een zwembad. Het huis ligt in het oude sfeervolle stadje Cazorla en heeft uitzicht op het gebergte en het kasteel. Cazorla heeft een plein met een aantal gezellige restaurantjes en café’s.

Financiën

Net als in Nederland wordt in Spanje met euro’s betaald. Op het vliegveld is het mogelijk om te pinnen. In verschillende grotere plaatsen is het ook mogelijk om te pinnen. De kosten van drankjes, diners en persoonlijke uitgaven komen voor eigen rekening. In Spanje is het aan te raden altijd wat contant geld op zak te hebben.

Eten en drinken

Het ontbijt wordt verzorgd. U maakt uw eigen lunchpakket voor tijdens de wandelingen. Voor het diner zijn meerdere mogelijkheden: in de accommodatie kan in veel gevallen worden gekookt, maar er is in de omgeving ook de mogelijkheid om uit eten te gaan in verschillende restaurants.

Bagage

Tijdens de wandelingen heeft u voldoende aan een kleine dagrugzak waar warme kleding, een wind- of regenjas, een waterfles, een lunchpakket en eventueel een camera in passen.

Reisdocument

Voor reizen naar Spanje dient u in het bezit te zijn van een geldig paspoort of een geldige Nederlandse/Europese identiteitskaart. Let erop dat het reisdocument wat u mee op reis neemt overeenkomt met het documentnummer dat u heeft invult op het boekingsformulier.

Reisverzekering

Het afsluiten van een reisverzekering is verplicht. Deelnemers die geen verzekering hebben afgesloten, kunnen worden geweigerd. We vragen om voor uw vertrek uw verzekeringsgegevens en het alarmnummer van uw verzekeringsmaatschappij aan ons door te geven. Neem tijdens de reis een kopie van de verzekeringspolis mee.

Vertrekbrief

Ongeveer 14 dagen voor vertrek ontvangt u de vertrekbrief via e-mail. Hierin vindt u de laatste informatie over de vertrekdag, een reisschema met vluchttijden en de deelnemerslijst.

 

Download paklijst
Heen- en terugreis met het vliegtuig

Boekingsformulier Cazorla

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten